Goede doelen

De opbrengsten van de 22e editie van het Papageno Zomerconcert 2023 gaat naar het Papageno Huis in Laren en het Goois Natuurreservaat.

Over het Papageno huis in Laren

Het Papageno Huis Laren, een thuis voor jongeren met autisme. Om hen op weg te helpen en houvasten geven is het Papageno Huis  opgericht. Jongeren met autisme, gemiddeld 60 per week, kunnen daar terecht voor creatieve, sportieve en muzikale activiteiten, dagbesteding en werkervaring programma's. Bovendien zijn er in het huis appartementen waar 12 jongeren leren zo zelfstandig mogelijk te wonen. Er is altijd meer vraag dan aanbod van deze zorg en met uw steun zouden we nog meer kunnen doen. Steun ons en bezoek de website om u verder te informeren. 

Papagenohuis Laren

Over het Goois Natuur Reservaat

Logo Goois NatuurreservaatEen klein, maar bijzonder gevarieerd natuurgebied tussen het Gooimeer en Hollandsche Rading. Dat is het Goois Natuurreservaat. Al sinds 1932 zorgen wij voor deze unieke natuur. Je geniet bij ons van uitgestrekte bossen, heidevelden, zandverstuivingen en historische akkers. Het thuis van vele zeldzame dieren en planten: reeën, marters en dassen, klokjesgentiaan, zonnedauw en dopheide… Wist je dat iedereen in het Gooi binnen tien minuten in één van onze gebieden is? Zoveel mooie natuur zo dicht bij huis is absoluut uniek in de randstad. Dat moeten we koesteren!

Over de sponsoractie

Wij willen dat iedereen in het Gooi van de natuur kan genieten. Daarom hebben we veel aandacht voor goede recreatieve voorzieningen. Echter kunnen wij niet alles uit eigen financiële middelen te realiseren. Steun van iedereen in het Gooi die de natuur en natuurrecreatie een warm hart toedraagt, is daarom hard nodig. Wij zijn dan ook heel blij dat Lions Club Blaricum Laren twee nieuwe picknicksets op de Tafelbergheide nabij de bekende Schaapskooi Blaricum wil sponsoren met de opbrengst van het Papageno Zomerconcert. De picknicksets zijn robuust uitgevoerd met een stalen frame en een houten zitting en tafelblad, geschikt voor decennialang gebruik. Zo zullen nog vele mensen uit het Gooi en daarbuiten even op adem kunnen komen tijdens hun wandeling of fietstocht en in alle rust kunnen genieten van het eeuwenoude Gooise heidelandschap!

Goois Natuur Reservaat

Home Goede doelen