Algemene voorwaarden

Welkom! Het Papageno Zomerconcert organiseert met plezier een memorabel open lucht concert voor het goede doel. Rond de kaartverkoop en uw bezoek gelden een aantal praktische zaken die we hier voor uw op een rij hebben gezet.

Kaartverkoop aan de deur

Bij onze voorstellingen kunt u aan de deur kaarten kopen. Vanaf 1 september 2023 kunt u in verband met ieders veiligheid alleen nog maar pinnen.

Enkel met een geldig (e-)ticket heeft u toegang tot het concert. Ook de bezoekers die tijdens het concert bij Restaurant Rust Wat dineren dienen dit (e-)ticket mee te nemen als toegangsbewijs. Bij de dinerprijs is de toegang tot het concert NIET inbegrepen en dient apart te worden aangeschaft. Het ticket is wel overdraagbaar, maar de QR code is uniek en kan slecht eenmaal worden gebruikt. LET OP: het is niet mogelijk om betaalde toegangskaarten ter restitutie aan te bieden. 

Online - 24 uur per dag - kaarten bestellen

U kunt eenvoudig en snel kaarten bestellen via deze website en direct afrekenen. U ontvangt van ons een e-Ticket. Deze kunt u uitprinten of aanbieden via uw mobiele telefoon. Wij verzoeken u in het laatste geval het contrast van uw toestel hoog te zetten in verband met het elektronisch scannen van de kaarten.

Kaarten reserveren

U kunt geen kaarten reserveren.

Kaarten annuleren, ruilen of teruggeven

Indien het concert als gevolg van de weersomstandigheden geen doorgang vindt wordt de toegangsprijs niet gerestitueerd of wordt het concert niet verplaatst. De toegangsprijs wordt dan geheel besteed na aftrek van kosten aan het ideëel doel van het concert. Restitutie vindt nimmer plaats. 

Rolstoelplaatsen & parkeren

De locatie van het Papageno Zomerconcert is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

In verband met beperkte parkeermogelijkheden adviseren wij u per fiets of lopend te komen.

Kortingspassen

Kortingspassen zijn voor het Papageno Zomerconcert niet van toepassing. 

Programmawijzigingen

Wanneer het concert door ons wordt gewijzigd en/of geannuleerd, brengen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte. Geldverrekening van aangekochte tickets vindt enkel per bank plaats. Bij annulering van het gehele concert betalen wij alleen de ticketwaarde terug. Dit is het bedrag dat op het ticket staat vermeld.

Roken

Er mag tijdens het concert uit respect naar alle bezoekers niet worden gerookt.

Beeld- en geluidsopnames mobieltjes

Voor het maken van beeld- en geluidsopnames moet van tevoren toestemming zijn verleend door het bestuur. U wordt verzocht mobiele telefoons, tablets en andere telecommunicatieapparatuur uit te schakelen tijdens de voorstelling (mede in verband met de AVG). Het gebruik van flitsapparatuur is te allen tijde verboden.

Home Algemene voorwaarden