Ervaringen

Benieuwd hoe bezoekers het Papageno Zomerconcert hebben ervaren? Ze delen graag hun ervaringen! Zelf je ervaring delen? Laat direct een beoordeling achter. 

13 klanten hebben ons al beoordeeld:
8.6/10

Schrijf zelf een beoordeling
9/10
op 08 september 2023
Heel erg genoten, hele concert, Entourage, orkest,
Paul .. prachtige muziek. Ons favoriete nummer, ik heb je lief… overlijden van mijn man , stond op z’n rouwkaart, grafsteen..
Ondanks regen, heel erg genoten 😊
Nel Driest-Steenbergen
9/10
op 06 september 2023
Wat een top event op een top lokatie! Ondanks t weer hebben we enorm genoten. Lekker met een wijntje in de poncho op de tribune, de sfeer was geweldig! Goed georganiseerd! Volgende keer zijn we er weer graag bij
Saskia
9/10
op 05 september 2023
We hebben het concert vanaf het terras van Rust Wat mogen bewonderen. Vooropgesteld dat we droog zaten en het erg gezellig was, mis je vanaf het terras wel een stukje 'concert gevoel', zeker omdat het best een eindje weg is van de daadwerkelijke muziek en de helft van de tafel met de rug naar de muziek zit.
Maar de haal -en brengservice was super, het eten was lekker en de sfeer zat er goed in, zeker voor herhaling vatbaar!
Dennis Jongerden
Websteen BV
9/10
op 05 september 2023
Mooie traditie in perfecte omgeving. Perfecte organisatie, gesteund door vele vrolijke vrijwilligers. Alles voor het Goede Doel. HULDE!
Ook een verbeterpunt:
Jammer dat zoveel bezoekers gebruikte wijnflessen, (plastic) glazen en andere rommel, 'gewoon' op de grond gooien. Kan dat niet anders?
En tenslotte: Geluid moet beslist niet harder, maar binnen de norm van max. 80 dB(A) blijven.
Paul Driessen
Paul Driessen
10/10
op 05 september 2023
Ondanks ( en misschien ook dankzij) het weer hebben we een superavond gehad! Gezellige mensen om ons heen, hapjes en drankjes en overgebleven muntjes voor de ponchos werden gedeeld. Saamhorigheid op de tribune. Voor de die-hards een mooie toegift van Paul. Prachtige en bijzondere lokatie net als de bewoners, muziekanten, artiesten van Papageno!
Sorry voor de fles die door de bodem van de tas tussen de tribune door viel… de rest hebben we wel netjes opgeruimd.
Hopelijk tot volgend jaar
Harriet
Harriet
8/10
op 05 september 2023
We hebben, ondanks de regen, genoten van deze avond. Ben het eens met diegene die zeggen dat ze het geluid te zacht vonden. Heel graag harder volgend jaar. Verder top avond. Wat zingt Paul de Leeuw prachtige liedjes!
Karolien
8/10
op 05 september 2023
Fijne avond gehad! Had verwacht dat er meer cliënten/ bewoners van Papageno op de bühne zouden staan, maar dat was een aanname van mijn kant. Orkest en P d L waren leuk, mooi!
Geluid stond te zacht of de versterkers stonden niet goed afgesteld? Te zacht, iig. Heb delen van Aaltje en Paul niet kunnen verstaan. Dat kwam ook omdat groepen bezoekers voor en achter mij op de tribune het erg gezellig hadden met elkaar (lees:veel kletsen).
De regen drukt voor mij de pret niet, had een poncho bij mee, dankzij de tip in de informatie vooraf.
Lekker een flesje wijn genuttigd en edn heerlijk ontspannen avond gehad 🤩
Linda
9/10
op 04 september 2023
Mooiste locatie voor een evenement!
Papageno band, Nederlands Filmorkest en Paul de Leeuw/Cor Bakker; ze waren allemaal even goed. Top dat er poncho's verkocht werden ;) De mogelijkhheid om muntjes per stuk te kunnen kopen was goed geregeld en heel klantvriendelijk, net als de prijzen van het eten en drinken.
Eline
8/10
op 03 september 2023
Ondanks de regen hebben we enorm genoten, wattverbruik idyllisch plekje! De toegiften van Paul de Leeuw hebben we erg gewaardeerd. Het enige minpuntje vonden wij dat de speeches slecht verstaanbaar waren, dus de volumeknop mag omhoog!
José
José
8/10
op 03 september 2023
Mooi evenement! Professioneel neergezet. voor volgend jaar : t moet harder!! geluid was voor de tribunezitters te zacht… Succes met de organisatie voor volgend jaar!
Lineke Keizer
Lineke Keizer
9/10
op 03 september 2023
Fantastische avond ondanks de regen. Ontzettend bedank Filmorkest, Paul en Cor en vooral de Papageno band.
Diana Schee
Diana Schee
6/10
op 03 september 2023
Podium is veel te ver van de zitplaatsen.
Hans
10/10
op 03 september 2023
We hebben zoals gewoonlijk genoten en ik was zó blij verrast dat Paul mijn verzoeknummer, Ik heb je lief, voor mijn overleden vader heeft gezongen
Tot ziens! Imana
Imana Van der Meijden

Direct doneren?

Steun het Papageno Huis in Laren en het Goois Natuurreservaat.

Direct doneren

Home Ervaringen